У Львові стартує Всеукраїнський турнір з карате «КУБОК ДРУЗІВ»

26 травня 2016, 19:56   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

28 травня у спорткомплексі НУ «Львівська політехніка» за адресою: вул. Самчука, 14 кращі каратисти країни змагатимуться за першість з карате. Організатори змагань: Спортивний клуб «Самурай» і управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради.

Початок змагань о 9.00 год. Урочисте відкриття заходу о 12:00 год.

«Даним змаганням можна сміливо дати назву «Крізь терен до зірок», оскільки історія цього заходу розпочалась з 2008 року. Це були звичайні внутрішні шкільні змагання з карате, які зараз набули статусу Всеукраїнських. Учасниками цих змагань є каратисти, як високого рівня, так і любителі, що зумовлює велику кількість спортсменів-учасників та відкриття перспективних новачків», – зазначив Назарій Вітер, президент клубу «Самурай»

Змагання відбуваються у два етапи: 1-й етап – проводиться традиційно в перший тиждень лютого на велотреку СКА; 2-й етап – підсумковий, фінальний буде проводитись якраз 28 травня.

«Я радий, що цього року ми долучаємось до проведення даного заходу, бо насправді він є чи не найпрестижнішим турніром весняно-літнього сезону, який об’днає кращих з кращих. Я вже був на одному з заходів, які організовує Спортивний клуб «Самурай» і хочу сказати, що з таких заходів повинні брати приклад інші. Тому чекаємо Вас на змаганнях», – Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини