У Львові відкрили стелу пам’яті за загиблими у зоні АТО

17 травня 2016, 20:23   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні на території другої Галицької бригади Західного оперативно-територіального об’єднання Національної гвардії України (вул. Княгині Ольги, 105), поряд з погруддям генерал-майора Сергія Кульчицького, відбулась церемонія відкриття стели загиблим військовослужбовцям частини: полковнику Андрію Соколенку, капітану Тарасу Кончевичу, старшому солдату Івану Попілю, солдату Олегу Дідушко, волонтеру Володимиру Боднару.

«В першу чергу, хочу подякувати керівництву військової частини, керівництву Національної гвардії за пам’ять, за честь і за все те добре, що ви робите, щоб гідно вшановувати наших героїв. Вони будуть жити доти, доки буде жити пам’ять про них. Ми не знаємо, що чекає нас у майбутньому. Ми живемо в дуже непростий час, в дуже складному світі. Але я знаю одне: коли ти маєш честь, коли ти захищаєш свою рідну землю, тобі завжди буде допомагати Бог. Ми повинні бути прикладом, ми повинні дуже багато працювати, ми повинні дбати про сім’ї, які залишились без своїх опікунів, ми повинні зробити ту роботу, яку мали зробити наші хлопці. Слава нашим героям! Слава Україні!», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Заходи розпочались з Богослужіння в Гарнізонному храмі св. апостолів Петра і Павла. Опісля відбулось покладання квітів до могил генерал-майора Сергія Кульчицького, полковника Андрія Соколенка, капітана Тараса Кончевича, волонтера Володимира Боднара на Личаківському цвинтарі.

Церемонія відкриття стели (військова частина 3002 м. Львів, вул. Княгині Ольги, 105) відбулась за участю начальника Західного територіального управління Національної гвардії України, військовослужбовців та ветеранів частини, рідних та близьких загиблих. Також були представники Львівської обласної державної адміністрації, Львівської обласної ради, Львівської міської ради, Франківської районної адміністрації, духовенства.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини