«Компанія Ензим» отримала відзнаку «Добрий знак»

25 квітня 2016, 20:22   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

ТМ «Львівські дріжджі» (продукція «Компанії Ензим») успішно пройшла ретельну перевірку в європейських лабораторіях та отримала відзнаку національної кампанії контролю якості та безпеки продуктів «Добрий знак». «Компанія Ензим» – це єдиний виробник дріжджів в Україні, яка отримала це визнання. «Львівські дріжджі» з зображенням «Доброго знаку» з’явилися на полицях магазинів перед Великодніми святами.

«На відміну від інших подібних проектів, «Добрий знак» вимагає дуже жорсткої сертифікації згідно європейських стандартів норм якості. Для нас як виробника, який понад 50% продукції експортує в країни Західної Європи, це було дуже важливо. По-друге, нам важливо поєднати європейські норми якості та виробництво згідно з цими нормами і представити це нашим внутрішнім споживачам. Оскільки ми є лідером продажу такого продукту, як дріжджі, в Україні», — розповідає комерційний директор ПрАТ «Компанія Ензим» Сергій Лавров.

Перевірка відбувалася на відповідність одному із найжорсткіших стандартів, який є у світі – це стандарт IFS та тривала близько трьох місяців.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини