Депутати не проголосували за надання повноваження виконавчому комітету видавати містобудівні умови та обмеження

22 квітня 2016, 13:24   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

21 квітня, на пленарному засіданні депутати Львівської міської ради не підтримали ухвалу про розмежування повноважень між виконавчими органами міськради, один з пунктів якої передбачав надання повноваження виконавчому комітету видавати містобудівні умови та обмеження.

«Ми дуже серйозно в юридичній площині це питання опрацьовували. Коли останні два тижні ми на виконавчому комітеті публічно опрацьовували всі ці питання, це викликало тільки великий плюс і для громадськості, і для забудівельників. Я говорив з багатьма забудівельниками, які зазначили, що для них важливо, щоб до них не було претензій, щоб все було публічно і відкрито. Усі забудівельники, які працюють у Львові чесно, відкрито, обома руками, щоб не було ніяких підкилимних ігор. Виконком показав – всі готові документи будуть проголосовані.

Ця ухвала повністю відповідає чинному законодавству України. Ми маємо кожного дня багато проблем і неприємних ситуацій у питаннях містобудування, бо ситуації не врегульовані в рамках чинного законодавства. Система забрання повноважень, яка відбувалася останні 4 роки, приводила до руйнації цілого блоку і створила надзвичайно великі проблеми. Я не є переконаний, що в даній ситуації нам треба переносити це питання і відкладати його», – зазначив перед голосування за цю ухвалу міський голова Львова Андрій Садовий.

В результаті, за ухвалу проголосував тільки 31 депутат міської ради.

Нагадаємо, на минулій сесії депутати також не підтримали надання повноваження виконавчому комітету видавати містобудівні умови та обмеження.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини