Великодній ярмарок у Львові триватиме з 21 квітня до 16 травня

15 квітня 2016, 19:13   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Святковий Великодній ярмарок у Львові стартує 21 квітня та триватиме до 16 травня. Відповідне рішення сьогодні, 15 квітня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради.

Відповідно до рішення виконкому, у будні дні ярмарок на пр. Свободи працюватиме з 11:00 до 22:00 год, у вихідні дні – з 10:00 до 23:00 год.

Нагадаємо, в цьому році Львівська міська рада вперше оголосила конкурс на організатора проведення великоднього ярмарку у Львові. На конкурс подалась тільки одна компанія – «Львівські ярмарки», яка, відповідно, буде організатором Великоднього ярмарку.

Управління економіки на період проведення заходу має підготувати та видати організатору і учасникам Великоднього ярмарку погодження на здійснення одноразової торгівлі, за винятком торгівлі алкогольними, слабоалкогольними напоями і пивом.

ТзОВ «Львівські Ярмарки» має встановити на пр. Свободи 25 смітників, з розрахунку не менше одного смітника на три торгові точки, 4 контейнери для сміття, а також 4 біотуалети та вказівники із зазначенням найближчих до місця проведення ярмарку громадських вбиралень та вбиралень у закладах харчування.

Також організатори заходу зобов’язані щоденно прибирати територію після закінчення роботи ярмарку, здійснювати перевірку присутніх на наявність у них скляної тари та інших предметів, які можуть спричинити шкоду життю та здоров’ю відвідувачів заходу, а також обмежити реалізацію напоїв у скляній тарі.

Крім того, організатор має утримуватися від проведення розважальних заходів та виконання (відтворення) музичних творів з 25 по 30 квітня.

На час проведення ярмарку на пр. Свободи буде розміщено торгові павільйони та об’єкти соціально-культурного призначення, загальною площею 600 кв.м.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини