Впродовж квітня у Львові демонтували 234 зовнішніх рекламних конструкцій

12 квітня 2016, 19:51   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Працівники відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» з початку місяця демонтували у місті 234 зовнішніх рекламних конструкцій (білборди, сітілайти, вивіски, тендери, перетяжки тощо), що були незаконно встановлені або термін дії дозволів на розміщення яких уже вийшов і не був продовжений.

Зокрема, демонтаж таких конструкцій було здійснено за такими адресами: пр. Свободи, пл. Міцкевича, Галицька і Соборна, вул. Дорошенка, Київська, Личаківська, Куліша, Сихівська, Осмомисла, Шпитальна, Коперника, Джерельна, Дудаєва, Замарстинівська, Староєврейська.

«Здійснення демонтажу самовільно встановленої зовнішньої реклами або реклами, що функціонує без продовженого терміну дії дозволу на її розміщення проводиться систематично, – зазначає Тарас Вітик, директор КП «Адміністративно-технічне управління», і пояснює це тим, що підприємці або свідомо обходять і порушують законодавство, не подаючи відповідного пакету документів для погодження і отримання дозволу на зовнішню рекламу, або ж до кінця не поінформовані про порядок встановлення рекламних конструкцій.

Нагадуємо, що для встановлення рекламної конструкції необхідно погодити проект і отримати дозвіл на її встановлення від виконавчого комітету Львівської міської ради, а у разі закінчення терміну дії дозволу на рекламну конструкцію – продовжити її відповідно. В іншому випадку – реклама вважається незаконною і підлягає демонтажу.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини