На вулиці Городоцькій тривають роботи з заміни каналізаційного колектора

31 грудня 2015, 12:51   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як проінформували у ЛМКП «Львівводоканал», на вул. Городоцькій, 319 тривають роботи з заміни аварійної ділянки каналізаційного колектора Д 300 мм.

«Ми прокладаємо 40 м нового трубопроводу на глибині понад 5 метрів. Це великий об’єм робіт, що вимагає залучення спецтехніки. Восени за кошти міста було придбано новий британський екскаватор, завдяки якому ми можемо виконувати роботу з ремонту каналізації значно швидше та якісніше. Нещодавно ми завершили роботи на вулиці Хоткевича – Червоної Калини, зараз працюємо в індустріальному парку у Рясне та на вул. Ряснянська – Брюховецька», – зазначив головний інженер ЛМКП «Львівводоканал» Анатолій Шимоняк.

Упродовж 2015 року ремонтні служби Львівводоканалу замінили понад 7 км каналізаційних колекторів на вулицях Гайдучка, Кукурудзяній, Б.Хмельницького, Тракт Глинянський та напірний колектор від м. Винники до очисних споруд м. Львова Прокладено каналізацію у район вулиць Малі Кривчиці. Тривають роботи з каналізування вулиць Дріждева, Милорадовича, Старознесенська, Польова, Січнева, Грабовська.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини