Січень розпочнеться морозами: уникайте переохолодження

30 грудня 2015, 18:21   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацію Львівського регіонального центру з гідрометеорології, у перші дні січня 2016 року температура повітря вночі складатиме 10 – 15° морозу, вдень 5 – 12° морозу.

«За такої температури традиційно зростає кількість подій, пов’язаних із переохолодженням та обмороженням, – розповів директор департаменту з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації Андрій Умрихін. – Щоб уникнути цього не слід зловживати спиртними напоями, обмежити перебування на вулиці та пересування поза межами населених пунктів, відмовитись на цей період від прогулянок, особливо в нічний час, полювання, риболовлі, туристичних походів».

За його словами, для перебування на вулиці слід використовувати відповідне тепле взуття та одяг. Взуття повинно бути у справному стані, сухим та не стискати ногу, а одяг щільним, легким, та таким, що не заважає рухові.

Окрім цього, Андрій Умрихін нагадав, що при пониженні температури повітря, як правило, зростає кількість нещасних випадків, пов’язаних з порушенням умов безпечної експлуатації газових приладів, електроприладів, що використовуються для обігріву приміщень та пічного опалення.

Пам’ятайте, що кожна людина повинна відповідально ставитися до безпечного поводження з газом у побуті, адже постраждати може не тільки вона сама, а й близькі та рідні, сусіди.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини