Львівською залізницею курсує святковий ретро-потяг

28 грудня 2015, 19:56   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Так, до складу поїзда додали ще два вагони, тож тепер їх курсуватиме вже чотири, та організували продаж квитків за символічну ціну.

Квитки на поїздку ретро-потягом за маршрутом Львів – Брюховичі – Львів коштуватимуть 10 грн для дорослих, діти ж до 14 років і надалі зможуть проїхатися на зимовому потязі на чолі з ретро-паровозом абсолютно безкоштовно. Квитки продаватимуть у день поїздки в спеціально ознакованій касі у приміському залі головного залізничного вокзалу Львова. На один рейс передбачена обмежена кількість квитків – не більше 150-ти, аби поїздка була комфортною для усіх пасажирів. До вагонів поїзда пасажири потраплять лише при наявності квитка, а діти – лише у супроводі дорослих.

Нагадуємо, 26 та 27 грудня, а також з 2 до 14 січня щоденно Львівська залізниця організовує курсування зимового ретро-потяга за мальовничим маршрутом Львів – Брюховичі – Львів. Поїзд відправляється з першого перону головного вокзалу о 13.30, мандрівка розрахована на 1 годину 15 хвилин. На станції Брюховичі пасажири можуть пофотографуватися біля паротяга, а також поспівати колядки разом з акторами з будинку науки і техніки Львівської залізниці та учнями Львівської дитячої залізниці.

Бажаємо усім приємного та яскравого залізничного відпочинку!

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини