«Різдво єднає у Львові» – програма зимових свят

28 грудня 2015, 19:44   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові тривають новорічні та різдвяні заходи, які проводяться під назвою «Різдво єднає у Львові», що показує прагнення мешканців усіх регіонів України до єднання. Заходи відбуваються як у центрі, так і в районах міста, а також у Парку культури.

На площі перед Оперним театром традиційно розташувалась головна міська ялинка прикрашена у синьо-жовтих кольорах, відкриття якої і стало стартом зимових свят.

До 19 січня у Львові на проспекті Свободи та на площі Ринок традиційно працюють Львівські ярмарки.

Традиційно, 8 січня відбудеться проект «Хода звіздарів».

Однією з основних локацій зимових свят цього року є Парк культури. Щовихідних на гостей парку очікує святкова програма та безліч сюрпризів. Проте і за відсутності снігу тут буде чим зайнятися, адже відвідувачам запропонують альтернативні атракції – 3D-мапінг-шоу, екстремальний велотріал, фаєр-шоу, лицарські бої та інші оригінальні розваги. Тут працює невеликий зимовий ярмарок та прикрашено еко-ялинку.

Особливий подарунок мешканцям та гостям міста на Різдво готує театр «Воскресіння» – 1, 2, 7, 8, 9 січня на гостей очікуватиме незабутня театралізована вогняна інсталяція «Коли ангели спускаються з небес», у якій будуть задіяні альпіністи, що виконуватимуть роль ангелів.

Традиційно, 6 січня, напередодні Святвечора, на площі Яворського встановлять Дідуха.

Із 7 до 10 січня на площі Ринок відбудеться Міське Свято Пампуха, де відвідувачі матимуть нагоду досхочу поласувати різдвяними пампушками, поколядувати, скуштувати та пізнати давні українські традиції.

Свято Різдва цього року відбудеться не лише у центрі міста, зокрема новорічно-різдвяні заходи проведуть на Левандівці, Рясному, Винниках, цікавою локацією буде «Площа 12 ялинок» на вулиці Симоненка.

Площа поблизу бібліотеки для дітей №19, де діє Дитячий центр розвитку та дозвілля «Під спільним дахом» та Навчально-виховний комплекс «Школа ім. В.Симоненка», вдруге стане центром новорічних та різдвяних свят. Компанії-партнери обирали для себе одне з 12 дерев та креативно прикрашали й стилізувати його продукцією своєї фірми.

17 січня у Левандіському парку, що на вулиці Повітряній, народний дім Левандівка та культурно-мистецький центр «Супутник» організовують свою програму святкових заходів.

Туристсько спортивний клуб «Манівці» спільно з управлінням культури запланували проведення коляди та тематичних заходів для мешканців району Рясне.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини