На новорічні свята безхатченки зможуть переглянути фільм та спільно провести Святвечір

28 грудня 2015, 19:37   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Пам’ятаючи про потребуючих у час новорічних і різдвяних свят, працівники Центру обліку і нічного перебування бездомних громадян всіляко намагаються підтримати своїх підопічних. 31 грудня о 20:00 у приміщенні Центру (вул. Кирилівська, 3а) відбудеться показ фільму «Різдвяна історія». У новорічну ніч безпритульним роздадуть подарункові набори, в які входитиме сік, печиво, цукерки, вафлі та солодкий рулет.

Окрім цього, традиційно 6 січня для безхатченків організують щорічну святкову вечерю. У цей вечір присутні зможуть скуштувати вареників з картоплею, квашену капусту і помідори та оселедець. Гостей почастують печивом, цукерками, вафлями та узваром з сухофруктів. Вечеря відбудеться у приміщенні Центру обліку бездомних громадян (вул. Кирилівська, 3а) о 20:00.

Щороку мільйони людей у всьому світі з нетерпінням чекають на новорічні свята. Цей період вважається найкращим для того, щоб творити добро та дарувати оточуючим радість. Для мільйонів українців різдвяні й новорічні свята — це час, який вони проводять разом з сім’єю і друзями. На жаль, не всі люди можуть відчути тепло родинного затишку. Багато з них, з тих чи інших обставин, потрапили у важке становище і позбулись всього, у тому числі і домівки. Саме для таких людей у Львові функціонує Центр обліку і нічного перебування бездомних громадян.

«Бездомні громадяни, які перебувають у складних життєвих обставинах, особливо потребують відчути миттєвості різдвяного святкування та радості єднання. Тому організація таких заходів є важливим елементом у соціальній реабілітації цих громадян», – зазначає О.Бородін, в. о. директора Центру обліку бездомних громадян.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини