Вночі невідомі проникли у Львівську дитячу школу мистецтв

25 грудня 2015, 16:18   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією в.о. начальника управління культури ЛМР Михайла Мороза, сьогодні вночі у Львівській дитячій школі мистецтв №5, що на вулиці Хуторівка, 28, зловмисники пошкодили дверні замки та проникли у приміщення навчального закладу. Дирекція школи повідомляє, що за попереднім оглядом жодних фактів крадіжки не виявлено.

«Вночі в приміщенні дитячої школи мистецтв №5 відбулося проникнення невідомих осіб. Було зламано сім дверних замків, зокрема, вхідні двері, міжповерхові та двері до бухгалтерії та до кабінету дирекції. Даний факт виявили зранку працівники школи, які прийшли на роботу. Одразу було викликано працівників поліції, які провели слідчі дії. Зараз у школі працює інвентаризаційна комісія, підраховують завдані збитки. За попередньою інформацією жодних речей не викрадено», – повідомив Михайло Мороз, в.о. начальника управління культури ЛМР.

«У школі було зламано сім дверних замків, також зловмисники зламали два сейфи, які знаходилися у кабінетах навчального закладу. За попереднім оглядом усі цінні речі на місці та без пошкоджень. За нашими підрахунками школі завдано збитків на суму близько 2 тисяч гривень. На даний момент пошкоджені замки замінені», – додав Андріан Леськів, директор Львівської дитячої школи мистецтв №5.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини