Завтра у Львові пройде загальноміська акція «Збережемо життя ялинці»

21 грудня 2015, 16:48   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Завтра, 22 грудня з 10:00 до 14:00 Львівський міський дитячий еколого-натуралістичний центр проводить щорічну акцію «Збережемо життя ялинці», на якій учні шкіл Львова пропонують безліч творчих альтернатив хвойним деревам, щоб лишень зберегти їм життя.

«Метою акції є донести до жителів міста важливість проблеми збереження ялинок напередодні новорічних та Різдвяних свят; допомогти людям навчитися бути уважними до світу, що оточує їх, побачити в ньому те, що вимагає любові та захисту, запропонувати альтернативу живій ялинці — зробивши добру справу для природи і при цьому не відмовившись від звичаїв», – зазначають організатори.

Найкращі роботи презентують на щорічній виставці на пл. Ринок біля центрального входу до будівлі Ратуші.

Роботи учнів оцінюватимуться за номінаціями: «Новорічна композиція», «Різдвяна композиція», «Краща композиція з використанням штучного матеріалу», «Краща композиція з використанням природного матеріалу». Окрім цього, буде відзначено композицію призом глядацьких симпатій, за яку може проголосувати кожен, хто буде оглядати виставку.

«Запрошуємо усіх, кому не байдужий наш навколишній світ, завітати 22 грудня на пл.Ринок та підтримати учасників акції. Сподіваємося, що усі ці роботи надихнуть львів’ян та гостей міста виготовити власну різдвяну композицію, а не купувати живе ялинкове дерево», – зазначають організатори.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини