У Львові мешканці та гості міста спільно відкрили новорічну ялинку

18 грудня 2015, 19:09   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Різдво єднає у Львові. Саме під таки гаслом цього року проходять у Львові новорічні та різдвяні святкування, які офіційно розпочались сьогодні, 18 грудня, з відкриття новорічної ялинки. Міський голова Львова Андрій Садовий, найкращі читачі міських бібліотек, дітлахи з міста Щастя, мешканці та гості міста спільно дали старт новорічним та різдвяним святам у Львові.

Цьогоріч на відкриття центральної ялинки завітали найкращі юні читачі бібліотек міста, які вітали гостей свята, і діти з міста Щастя, що у Луганській області. Усі вони отримали подарунки присвячені року Митрополита Андрея Шептицького. Супроводжував відкриття музичний колектив «Курбаси».

«Зробити, щоб була радість – дуже велика честь для мене. Ялинка дуже часто є добрим символ початку свят.

Ми завжди вшановуємо дітей, цього року ми вшановуємо дітей, які найкраще читають в наших бібліотеках, адже Львів отримав титул «Місто літератури ЮНЕСКО».

Також приємно, що до Львова приїхали діти з прекрасного міста Щастя і ми зробимо усе, щоб дати цим дітям ще більше щастя.

Тому ці свята це дуже велика радість для дорослих і дітей»,- Андрій Садовий, міський голова Львова.

Цьогорічна двадцятиметрова ялинка прикрашена синьо-жовтими гірляндами, дерев’яними іграшками, які розмалювали у патріотичні кольори та іграшками від головного партнера свята компанії «Світоч».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини