На Львівщині стартувала екологічна акція «Новорічна ялинка»

16 грудня 2015, 18:50   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Цими днями з метою попередження незаконної рубки сосен та ялин, безконтрольного перевезення та реалізації новорічних ялинок проводиться екологічна акція «Новорічна ялинка». Про це повідомили у департаменті екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації.

«Щоб вберегти насадження від самовільних рубок, проводитимуться спеціальні рейди-перевірки в лісах, особливо на територіях природно-заповідного фонду, на автодорогах, залізничних вокзалах і ринках області, – розповів заступник директора департаменту екології та природних ресурсів ЛОДА Володимир Харчук. – Працівники держекоінспекції, лінійних відділів міліції та лісової охорони області перевірятимуть законність заготівлі, перевезення та реалізацію ялинок».

Департамент екології та природних ресурсів звертається до мешканців Львівщини з проханням не вирубувати зелених красунь, а знаходити альтернативні рішення під час святкування новорічно-різдвяних свят: у торгових центрах, супермаркетах та на ринках можна придбати штучні дерева, які не поступаються красою і пишністю справжнім.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини