«Я завжди стою на позиції об’єднання і консолідації всіх політичних сил», – А.Садовий

1 грудня 2015, 14:30   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 1 грудня, триває перше засідання сесії Львівської міської ради 7-го скликання. Міський голова Львова Андрій Садовий сподівається на конструктивну роботу новоствореної ради і хоче, щоби всі фракції працювали злагоджено.

«Зараз депутати «притираються» один до одного. Ми вже бачимо певну політичну гостроту певних політичних партій. Я би пропонував більше братися до праці. Тобто, не гучні заяви, а реальна робота. Власне, її можна буде зреалізувати через комісії, через роботу на своїх округах, тому що багато депутатів, які були обрані в минулій каденції, так до своїх округів і не дійшли. Тому я пропоную депутатам – в роботу. Важка праця в інтересах громади – і тоді буде результат.

Я завжди стою на позиції об’єднання і консолідації всіх політичних сил. Львів повинен показати приклад. В Україні біда, велика частина території знаходиться в окупації. Є управлінський хаос в нашій державі. Тому в тій ситуації – тільки праця, і тут кожен має великий об’єм роботи. А займатися політиканством – я не думаю, що цього чекають львів’яни, які голосували за депутатів.

Мені важливо, щоби був конструктив з усіма фракціями. Я б хотів, щоби всі працювали злагоджено і щоби тон задавала Львівська міська рада, тон для України, щоб показати приклад конструктивної праці. Коли в країні біда, коли частина території перебуває в окупації, коли ми бачимо в нашій державі управлінський хаос, дуже важливо, що багато українців з надією дивляться на Львів. Я буду робити все, що від мене залежить, щоби приклад від міста Львова був позитивний», – розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини