«Я вражений креативним потенціалом Львова», – Єврокомісар з питань розширення та політики добросусідства

19 листопада 2015, 15:00   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні, 19 листопада, у Львові перебуває делегація ЄС на чолі з Комісаром з питань розширення та політики сусідства Йоханнесом Ханом. Таким чином, Львів став єдиним містом, окрім Києва, яке відвідує Комісар ЄС в Україні Йоханнес Хан.

Так, у Львові Єврокомісар Йоханнес Хан взяв участь у Міжнародній інвестиційному ланчі, що проходить в готелі Citadel Inn.

«Дякую за теплий прийом, я вже давно з нетерпінням очікував приїзду до міста Львова. Мені було надзвичайно приємно долучитися до інвестиційного ланчу у Львові, і те все, що я почув і побачив, вселяє багато надій та обіцянок і надихає на те, що і Львів, і Україна загалом мають яскраве майбутнє.

1 січня 2016 року вступить в силу Угода про глибоку та всеосяжну зону вільної торгівлі і це буде чудова нагода для підприємств України знайти нові можливості на ринках Європейського Союзу. Дуже важливо підготуватися до дії цієї Угоди, бо, насправді, це великий виклик і, водночас, це створює великі можливості. І те, що я почув і побачив сьогодні, знову ж таки, вселяє надію що все можливо. Зокрема, я вражений креативним потенціалом міста Львова, тому вірю в те, що у Львова та в України є шанси на яскраве майбутнє», – зазначив Комісар ЄС з питань розширення та політики сусідства Йоханнес Хан.

Також на сьогодні Єврокомісар побуває на львівському заводі «Електрон», виступить перед студентами Українського католицького університету

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини