КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює обстеження дитячих майданчиків та парків Львова

18 листопада 2015, 18:21   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

КП «Адміністративно-технічне управління» щоквартально здійснює обстеження парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків міста Львова. Протягом ІІІ кварталу 2015 року було здійснено планове обстеження спортивних та дитячих майданчиків на предмет належного утримання елементів благоустрою та зелених насаджень.

У ході обстеження були виявлені незначні порушення, серед яких: відсутність урн для збору ТПВ, лакофарбового покриття ігрових та спортивних споруд, брак піску на дитячих майданчиках, наявність сухостійних дерев. Балансоутримувачі дитячих та спортивних майданчиків були поінформовані про необхідність усунення даних порушень.

Повідомляємо також, що КП «Адміністративно-технічне управління», згідно із визначеними повноваженнями, проводить обстеження стану зелених насаджень на територіях загального користування (сквери, парки, вулиці), з метою виявлення порушень Правил утримання зелених насаджень у населених пунктах України, затверджених ПКМУ №1045 від 01.08.2006 року. Сьогодні у Львові функціонують 24 парки та 71 сквер.

Однією з основних проблем на сьогоднішній день є зараження насаджень омелою, яке у рідкісних випадках становить понад 60%.

«З метою покращення естетичного вигляду та захисту зелених насаджень, відповідно до законодавства, необхідно активізувати роботи з обрізування гілок із кущами омели, а в разі значного ураження крон та неможливості збереження дерева – вирішувати питання про його видалення», – повідомила начальник відділу екологічного нагляду Леся Угрин.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини