«Сихів отримує одну з найбільших інвестицій в питаннях інфраструктури», – А.Садовий про ремонт пр. Червоної Калини

16 листопада 2015, 15:46   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові тривають роботи з реконструкції пр. Червоної Калини. На сьогодні влаштовано асфальтобетонне покриття на площі 51721 м кв., що становить 69% від загальної площі, передбаченої проектом. Влаштовано 9,6 км бордюрів – 62% від передбачених проектом. Ремонт проінспектував міський голова Львова Андрій Садовий.

«Який масштабний об’єм робіт ми зараз виконуємо в Сихівському районі – пр. Червоної Калини. Вартість – 83 млн грн. В цьому році ми робимо сам проспект, це 60 млн, а в наступному році будемо робити бічні дороги, бо фізично не встигнемо це зробити. Якісно роблять, основа, покриття, технічні тротуари, посередині трамвайна колія, яка також в активній фазі. Сихів отримує одну з найбільших інвестицій в питаннях інфраструктури. Це правильно, бо це найбільший спальний район міста Львова. В цьому році ми тут будемо бачити насправді зовсім інший підхід, а в наступному році вже можна буде трамваєм від «Санта-Барбари» поїхати в центр міста, як було анонсовано, за 18 хв.

Є декілька варіантів щодо перенесення ринку «Санта-Барбара». Ми не могли бути в активній фазі до виборів, бо завжди ті чи інші політики хотіли «допомогти». Ми з людьми знайдемо повне порозуміння, знайдемо їм варіант, який би їх влаштував, і прокладемо трамвайну колію до кінця. Щоб це зробити, треба місяць-півтора часу. Коли трамвай поїде, то вже в повному об’ємні», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Нагадаємо, вартість будівельних робіт на пр. Червоної Калини за договором складає 83 млн 156 тис. 719 грн. У 2015 році у міському бюджеті на цей об’єкт закладено 60 млн грн.

Відповідно до проекту, заплановано влаштувати дорожнє покриття з асфальту площею 74798 м кв., тротуари та велодоріжки площею 31257 м кв., встановлення бордюрів – 15,4 км.

В межах передбачених коштів у 2015 році планується виконати повний обсяг робіт з асфальтування проїзної частини основної дороги, а в 2016 році – завершити ремонт бічних проїздів.

Замовник – департамент житлового господарства та інфраструктури. Генпідрядна організації – ТзОВ «ОНУР Конструкціон Інтернешнл».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини