У Львові впорядкували внутрішній двір на вул. Газовій, 6

12 листопада 2015, 14:23   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

В рамках Програми облаштування внутрішніх дворів спільного українсько-німецького проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради завершено роботи з впорядкування внутрішнього двору на вул. Газовій, 6. Минулого тижня у дворі висадили зелені насадження.

«Ще кілька місяців тому внутрішнє подвір’я перебувало у дуже поганому стані. Після того, як Галицька районна адміністрація відремонтувала каналізацію, в рамках програми співфінансування спільно з мешканцями було проведено перепланування облаштування подвір’я. Темний вузький двір мав не лише перетворитись на привабливий простір, але й пропонувати мешканцям гарний вид з вікна протягом усього року. Зараз цей впорядкований простір важко впізнати – відновлена торцева стіна, з’явилося чітке планування, нове мощення та ділянки, де мешканці вирощуватимуть квіти, зокрема, також клумба на підвищенні уздовж брандмауера. Дві лавочки та дерев’яна тераса підвищують привабливість цього місця і, зменшуючи кількість кам’яних елементів, надають подвір’ю теплоти», – розповили у Німецькому товаристві міжнародного співробітництва.

Більша частина робіт проведена також і у внутрішньому дворику будинку № 7 на вул. Мулярській.

Нагадаємо, уже закінчено роботи з переоблаштування внутрішнього двору на вул. Кониського, 5-7. Роботи ще тривають на вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3.

Програма з облаштування внутрішніх дворів втілюється в рамках cпільного німецько-українського проекту «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова» Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та Львівської міської ради.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини