Львів’янка Надія Волинська – третя у підсумку Кубка світу зі спортивного орієнтування

5 жовтня 2015, 15:42   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

На фінальному етапі Кубка світу зі спортивного орієнтування, що 4 жовтня завершився у Швейцарії, успішно виступила вихованка львівської школи спортивного орієнтування Надія Волинська. Після складного етапу в гірській місцевості на довгій дистанції, у складі збірної команди України львів’янка фінішувала на середній дистанції із другим результатом. Надія незначно поступилась спортсменці з Великої Британії та випередила господарку змагань – спортсменку зі Швейцарії.

Власне успішний виступ на завершальному етапі Кубка світу й срібна медаль цього етапу дозволили Надії Волинській посісти високе третє місце у загальному заліку Кубка світу 2015 року зі спортивного орієнтування.

Варто зазначити, що впродовж останніх років Надія Волинська тренується в шведському клубі «Оріон». Нагадаємо, що у 2013 році на Всесвітніх Іграх з неолімпійських видів спорту (Колумбія) львів’янка виборола бронзову медаль у змаганнях зі спортивного орієнтування на середній дистанції. Тогоріч вона була єдиною представницею України в цьому виді спорту серед жінок та єдиною представницею Львівщини на цих представницьких міжнародних змаганнях.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини