Депутати погодили 3 з 4-х «земельних» ухвал, до яких були зауваження

1 жовтня 2015, 21:03   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Під час сесії депутати проголосували за 3 внесені з голосу «земельні» ухвали, до яких були зауваження профільних управлінь міськради.

Йдеться, зокрема, про внесення змін до ухвали ЛМР про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки на вул. Донецькій, 16, якими передбачається зміна цільового призначення ділянки. Однак, згідно із зауваженнями юридичного управління, вона знаходиться в зоні громадської забудови, тож використання її як житлової суперечить містобудівній документації.

Інша ухвала стосується затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки та проекту землеустрою щодо відведення і надання земельних ділянок на вул. Хуторівці, 23. До тексту цієї ухвали також є низка зауважень юридичного управління та управління архітектури. Відтак, її не завізовано.

Є зауваження й до ухвали про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та надання земельної ділянки на вул. Природній, 5-а. Зокрема, йдеться про відсутність заяви на ім’я міського голови, передбаченої рішенням виконавчого комітету від 08.08.2014 р.

Окрім цього, профільні управління мали зауваження щодо надання ТзОВ «Преміям-Буд» дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки на вул. Голубовича, 34, яку раніше, у 2008 р., було надано Львівській обласній асоціації інвалідів. Ухвалою передбачалось переоформлення у зв’язку з продажем споруд. Однак цю ухвалу депутати не підтримали і перенесли її розгляд на наступне пленарне засідання міськради.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини