Завтра відкривають ТЦ «Форум Львів»: буде змінено організацію руху транспорту на прилеглих вулицях

24 вересня 2015, 20:47   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У п’ятницю, 25 вересня 2015 року, урочисто відкриють ТЦ «Форум Львів», що розташований на вул. Під Дубом, 7б. У зв’язку з цим у день відкриття буде змінено організацію дорожнього руху на прилеглих вулицях.

Для безпеки мешканців, які прийдуть на відкриття, з 08:30 до 14:00 для руху транспорту закриють частину вул. Куліша на ділянці після повороту на пр. Чорновола до вул. Люльки. «Якщо буде можливість, то відкриємо швидше, за потреби буде закритою довше», – зазначив заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко.

Також завтра по вул. Під Дубом можна буде проїхати тільки в одному напрямку – з пр. Чорновола на Джерельну. «Спільно з патрульною поліцією будуть виставлені пости біля вул. Джерельної і буде обмежено рух транспорту на вул. Під Дубом у напрямку пр. Чорновола.

Вулиця Під Дубом буде обмежена для паркування, вона буде транзитною, щоб розкинути максимально потік транспорту з пр. Чорновола до вул. Джерельної», – зазначив Ігор Собенко.

Мешканців просять вже сьогодні ввечері і впродовж п’ятниці не паркувати на вул. Під Дубом свої автомобілі.

Також планується закриття повороту з вул. Газової на вел. Цехову у першій половині дня, на час заходів з відкриття торгового центру.

Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв’язку ЛМР Ігор Собенко, громадський транспорт оминатиме закриту ділянку вул. Куліша через пр. Чорновола. «Маршрутки їхатимуть по пр. Чорновола, і через вул. Люльки виїжджатимуть на вул. Куліша. Тролейбус №13 курсуватиме без змін», – зазначив Ігор Собенко.

У зв’язку з відкриття торгового центру, водіїв просять у п’ятницю оминати вулиці, прилеглі до ТЦ «Форум Львів».

Як зазначила директор ТЦ «Форум Львів» Марина Нестернеко, очікується, що у день відкриття торговий центр відвідає близько 150 тис. гостей.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини