Члени сімей учасників АТО та сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, візьмуть участь у туристичній мандрівці

23 вересня 2015, 15:12   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За сприяння соціальних фахівців сім’ї учасників АТО та сім’ї, які опинились у складних життєвих обставинах, стануть учасниками краєзнавчого заходу «Вчимось відпочивати».

У четвер, 24 вересня, працівники відділу соціальної роботи Франківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді проведуть захід «Вчимось відпочивати» для сімей учасників АТО та сімей у складних життєвих обставинах.

Під час заходу сім’ї візьмуть участь у захоплюючій краєзнавчо-туристичній поїздці перлинами Львівщини, а саме завітають у села Розгірче та Меденичі, відвідають унікальний зразок наскельного сакрального будівництва – Печерний монастир та найбільший зоопарк у Львівській області – «Лімпопо».

Окрім незабутніх вражень учасники заходу матимуть смачне частування на території фермерського господарства «Родинний дім».

«Спільне дозвілля є активним формуючим чинником для кожної сім’ї, адже дає можливість кожному спілкуватись без напруження, у невимушеній атмосфері, забезпечує інтелектуальний обмін, тісний контакт з близькими, вчить взаємодіяти з іншими людьми. Варто зазначити, що ця взаємодія відбувається не лише на рівні батьки-дитина, а й між дорослими членами сім’ї. Таким чином відновлюється, а в окремих випадках і досягається, гармонійний зв’язок між членами сім’ї, поглиблюються їх взаємостосунки, та, як наслідок, покращується якість спілкування у близькому колі та у суспільному житті. Важливим є таке дозвілля зокрема для сімей, які в силу обставин сьогодні переживають труднощі. Саме тому в рамках компанії «Відповідальне місто» ми продовжуємо залучати небайдужих підприємців, громадян для підтримки сімей, забезпечення їм активного, а головне корисного дозвілля. Адже набагато краще провести якісно час разом, аніж втратити його перебуваючи нарізно», – Оксана Рубай, в. о. директора Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини