Вже у четвер стартує VI Ярмарок Спорту

22 вересня 2015, 15:11   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

24-26 вересня у Львові відбудеться шостий щорічний «Ярмарок спорту». Особливістю цьогорічного Ярмарку стане акцент на екстримі та нових видах спорту. Захід організовує кампанія «Здорове місто» за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту.

Протягом трьох днів кожен охочий зможе спробувати себе у різних видах спорту, представлених близько 40 організаціями. Захід відбудеться за адресою: м. Львів, вул. Вітовського, 53 (Палац спорту «Динамо»). На відвідувачів очікують 4 новинки, яких не було на попередніх ярмарках: виступи Львівської обласної федерації «Кудо» (єдиноборства), школи для людей з фізичними вадами «Інваспорт», студії «Пілатес Львів» та жіночого спортивного клубу «екоФітнес».

Вже цього четверга, 27 серпня, свій показовий виступ для школярів у рамках акції «Спорт у твоєму дворі» проведе Львівська обласна федерація «Кудо». Охочих ознайомитися із цим видом єдиноборств запрошують завітати за адресою: м. Львів, вул. Наукова, 90 (46 школа) о 18:00.

«Ярмарок спорту» — єдиний захід на території України, відвідувачі якого можуть побачити показові виступи та взяти участь у майстер-класах з усіх видів спорту, представлених в регіоні. Відвідувачам щороку представляють близько 60 видів спорту на будь-який смак, для жінок та чоловіків, для дорослих та зовсім юних: бойові мистецтва, ігрові види спорту, силові види, танці, зимові види, водні види, екстремальні та молодіжні види, оздоровчі програми. Цьогоріч «Ярмарок спорту» відбувається вже вшосте.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини