Наступного тижня урочисто відкриють Почесне консульство Республіки Корея у Львові

18 вересня 2015, 18:32   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У вівторок, 22 вересня, відбудеться урочисте відкриття Почесного консульства Республіки Корея. Очолить установу Почесний консул Ртіщев Владислав Вікторович, який 9 червня 2015 року офіційно визнаний Міністерством закордонних справ України Почесним консулом Республіки Корея. Консульський округ охоплюватиме межі Львівської області.

Основними завданнями Почесного консульства Республіки Корея у Львові будуть: захист прав та інтересів громадян і юридичних осіб Південної Кореї, які перебувають на території України, представництво інтересів Південної Кореї, сприяння розвитку політичних, економічних, культурних, наукових та інших зв’язків, збір інформації про поточні події в сфері торгівлі, економіки, культури, науки. Одним із пріоритетних напрямків діяльності Почесного консульства стане розвиток різногалузевої співпраці між бізнес-спільнотами України та Південної Кореї, зокрема створення сприятливого інвестиційного клімату та максимальної підтримки для корейських інвесторів.

Урочисте відкриття Почесного консульства Республіки Корея. відбудеться о 15:00 у Львові за адресою: вул. Липинського, 36. В урочистій церемонії візьмуть участь керівництво області та міста, силових відомств, представники іноземних дипломатичних установ, підприємництв Львівщини, очільники ВНЗ, військове командування, діячі культури та мистецтва.

Нагадаємо, що про відкриття Почесного консульства Кореї йшлося ще під час зустрічі голови Львівської облдержадміністрації Олега Синютки з Почесним консулом Владиславом Ртіщевим, яка відбулася 7 серпня.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини