Сьогодні стартує велотуристське ралі, присвячене 80-річчю Ярослава Базилевича

18 вересня 2015, 13:39   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні вже вп’ятнадцяте стартує велотуристське ралі «Шляхами Розточчя-2015», присвячене 80-річчю Ярослава Базилевича – видатного туриста, засновника сучасного велотуризму на Львівщині, голови та ініціатора створення турклубу «Гарай» у місті Жовква, організатора охорони здоров’я, ініціатора сімейної медицини в Україні.

Цього року урочисте відкриття ралі відбудеться 18 вересня о 16:00 на площі навпроти Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького, а старт змагань на двох дистанціях ралі відбудеться в суботу, 19 вересня, об 11:00 на площі Вічевій у місті Жовква.

Особливим гостем і учасником буде Міхал Рачинські (Польща), легенда польського велотуризму, організатор перших міжнародних контактів українських велотуристів (починаючи з 1988 року), член Комісії велотуризму Польського туристсько-краєзнавчого товариства (РТТК), який у свої 75 років кожний день проїжджає по 20-100 км велосипедом і є організатором масових велоподорожей по Польщі та всій Європі.

Учасники самостійно формують команди з двох осіб (незалежно від статі) та вибирають один із двох запропонованих гірських маршрутів ралі (18 км або 34 км). Завдання учасників – пройти всі контрольні пункти за найкоротший час.

У неділю, 20 вересня, після сніданку на території бази «Росинка» у селищі Зіболка (Жовківський район) відбудуться особисті змагання з кросу (дистанція – 1,5-2 км), тріалу (подолання дистанції 200-300 м з природними перешкодами) та фігурного водіння.

Нагородження переможців та урочисте закриття змагань з ралі відбудеться у неділю о 15.00 в «Росинці».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини