У Львові відбудеться видовищна експозиція сучасної техніки та новітніх ІТ-розробок

27 серпня 2015, 9:41   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У рамках Lviv IТ Arena, 2-3 жовтня на стадіоні «Арена Львів» відбудеться унікальна для України подія – виставка технологій і новинок IT-індустрії Hi-Tech Expo. Захід об’єднає компанії IT-сегменту, стартапи та бізнес, інвесторів та розробників, мейкерів та новаторів. Загалом подія буде цікавою для людей будь-якого віку і будь-якого профілю.

«Вже нікого не здивуєш 3D-принтером та друком різних 3D-моделей, але Ви будете приємно здивовані удосконаленням технологій і великими можливостями такого принтера. Наші учасники покажуть, в яких сферах знаходить своє застосування 3D-друк і прямо на виставці друкуватимуть Ваші моделі. Ви ніколи не пробували керувати дроном або безпілотником? Учасники виставкової зони зможуть розповісти і показати всі нюанси, що стосуються БЛА, а найбільших зацікавленим відвідувачам навіть дати можливість навчитися керувати дроном», – зазначають організатори події.

Унікальності виставці додадуть роботи, які будуть не тільки показувати свої можливості пересуватися, але і зможуть поспілкуватися з відвідувачами. Буде також можливість познайомитись із всесвітньо відомим роботом NAO та порівняти його з українським роботом «Йошой». Також у виставковій зоні будуть проходити відкриті міжнародні змагання Roborace, у яких 10 команд будуть змагатися у швидкості і витривалості їхніх роботокарів. Окрім того, для всіх охочих на виставці проведуть відкриті майстер-класи з робототехніки, відвідавши які, можна буде дізнатися, як саме створити робота своїми руками.

На виставці також презентують відеоокуляри віртуальної реальності та різноманітні розумні девайси, стартапи, софт і програмні рішення компаній. Розробники мобільних ігор, наприклад, не тільки покажуть свої новинки, але й попросять залишити відгук, які саме ігри відвідувачі хочетуть побачити на своєму гаджеті. Представникам бізнес-сектору також буде на що подивитися, обіцяють організатори: рішення щодо IP-телефонії, СRM-продуктів, хмарних сервісів, систем управління веб-проектами, навчання IT-фахівців та багато іншого. Загалом, упродовж двох днів на Hi-Tech Expo буде безліч інтерактивних розваг, розробок та стартапів.

Квиток на виставку можна придбати за посиланням: https://gastroli.ua/events/hi-tech-expo#.Vd2Zyvmqqkq. Для учасників Lviv IT Arena подія є безкоштовною.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини