«Всі дворики, міжквартальні дороги та хідники повинні бути в належному стані», – А.Садовий

25 серпня 2015, 17:48   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У Львові триває активна ремонтна кампанія дворів, хідників та дорожнього покриття міжбудинкових вулиць. Сьогодні міський голова Львова оглядав стан виконання робіт з ремонту внутрішньоквартальної дороги та хідників на вул. Головатого. На ремонт цього об’єкту передбачено 995 тис. грн. Загалом по місту Львову вже проведено ремонтів тротуарів та проїжджої частини – понад 167 тис. кв. м, з них у Залізничному районі міста – понад 27,05 тис. кв. м.

«Сьогодні ми бачимо зроблену роботу, яка тут була критично потрібна. Бо тут не можна було проїхати і пройти було не можливо. Як у 50-их роках ці будинки збудували, не було можливостей і часу, щоб утримувати це все у належному стані.

Наше завдання – всі дворики, всі міжквартальні дороги та хідники повинні бути в належному стані. Там, де ситуація найкритичніша, ми з цього починаємо, робимо, паралельно дбаємо про благоустрій всієї території. Наприклад, тут треба облаштувати сквер, поставити багато лавочок, столів, зробити прохід від вулиці до школи. Роботи багато.

В минулі роки ми більше уваги концентрували на магістральні дороги. Починаючи з минулого року і цього року ми беремось за дворики, міжквартальні дороги, проїзди, те, що кожного дня болить людину. Звичайно, у першу чергу робимо ті дороги, які ведуть до школи, садочку, церкви. Так паралельно по усіх районах і мікрорайонах нашого міста має бути чіткий порядок», – розповів Андрій Садовий, міський голова Львова.

За інформацією Залізничної районної адміністрації, загальна площа об’єкту на вул. Головатого – 2053 кв. м, з яких 254 кв. м – це тротуар. На даному етапі роботи виконано на 35-40%. Замощують міжквартальну дорогу плиткою. Вона краща, ніж асфальт. По-перше, плитка не дає таких випарів хімічних речовин, як це відбувається з асфальтом. По-друге, у разі поломки підземних комунікацій її можна легко і швидко зняти й провести ремонт інженерних мереж. Цю ж плитку після демонтажу можна поставити знову, чого не можна було б зробити з асфальтом, який до повторного використання не придатний.

Загалом цього року у Залізничному районі на ремонти доріг та тротуарів передбачено 8 млн грн, з яких вже використано 4,2 млн грн. Вже відремонтовано доріг – 3454 кв. м, хідників – 6234,88 кв. м. На ремонти дворів передбачено 3,49 млн грн, з яких вже використано 2,1 млн грн.

Загалом на ремонти у бюджеті на Залізничний район передбачалось 17,2 млн грн, вже використано 12,12 млн грн, тобто, ще 5 млн грн перебувають у роботі.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини