Залізниця закликає до обережності

4 серпня 2015, 12:37   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією служби охорони праці Львівської магістралі, 30 липня о 18:32 на станції Тернопіль смертельно травмувався 14-річний юнак. Хлопець знехтував правилами перебування на залізниці, піднявся на дах вагона, що знаходився у парку, та отримав смертельне ураження струмом.

Наразі правоохоронці разом із залізничниками з’ясовують обставини нещасного випадку. Однак варто зауважити, що від початку 2015 року лише на території Львівської залізниці такий інцидент вже четвертий – у трьох випадках постраждали діти до 16 років, у ще одному – вісімнадцятирічний юнак. На превеликий жаль, внаслідок цих інцидентів двоє осіб померли.

Львівська магістраль вкотре наголошує, що напруга у контактній мережі на залізниці подекуди становить 27,500 кВ. І травмуватись можна не лише торкнувшись контактних ліній, але й від електричної дуги, що утворюється між вагонами та лініями електропередач. Надзвичайно небезпечним є захоплення дітей та підлітків фотографуванням на залізничних вагонах та цистернах, на мостах та інших штучних спорудах, перебування на яких суворо заборонено. Тому магістраль ще раз звертається до батьків із проханням слідкувати за своїми дітьми, пояснювати їм небезпеку таких необдуманих вчинків та навчати базових правил поводження на об’єктах залізниці.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини