КП «Адміністративно-технічне управління» здійснює постійний нагляд за розміщенням зовнішньої реклами та вивісок у Львові

3 серпня 2015, 16:11   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

30 липня о 10:00 у Львові, в рамках чинного законодавства, працівники КП «Адміністративно-технічне управління» проводили демонтаж зовнішньої реклами, розміщеної без дозволів, виданих у встановленому порядку, та вивісок без погоджених проектів, або які не відповідають цим проектам.

Процес демонтажу розпочався з вул. Мельника і продовжився на вул. Героїв УПА та Науковій.

«З початку 2015 року у місті Львові демонтовано 2200 рекламних конструкцій та вивісок. Станом на сьогодні, планується демонтувати близько 40 конструкцій, це залежить від швидкості роботи. Порівняно з попереднім 2014 роком, у Львові збільшилась кількість непогоджених рекламних носіїв приблизно вдвічі. Це пов’язано з тим, що серед підприємців зростає тенденція не подавати відповідний пакет документів для погодження вивіски чи отримання дозволу на зовнішню рекламу», – розповів керівник відділу оперативного реагування КП «Адміністративно-технічне управління» Андрій Барилко.

Право власності на демонтовану конструкцію місту не переходить. Підприємець безперешкодно може забрати свою вивіску чи засіб зовнішньої реклами, надавши відповідну заяву та відшкодувавши понесені КП «Адміністративно-технічне управління» витрати на демонтаж, транспортування та зберігання.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини