Розпочалось запровадження електронних платіжних ID-карток для львів’ян

30 липня 2015, 18:20   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як розповів голова правління АТ «Ощадбанк» Андрій Пишний, «картка львів’янина» дає доступ до повного спектру адміністративних послуг, тим самим економить мешканцям багато часу. Її інновація полягає у тому, що в неї буде вшито функціонал електронно-цифрового підпису.

«Це справжня «Картка львів’янина». Окрім інноваційного функціоналу, ми хочемо подарувати Львову ще й особливий дизайн. Ви особливі! Ви є лідером у багатьох речах. Ви заслуговуєте на особливий підхід. Тож я сподіваюся, що протягом короткого періоду динамічної співпраці через 2 місяці ми презентуємо і функціонал, і дизайн, і саму картку. Я налаштовую нашу команду на те, аби вже у жовтні повернутися до Львова і презентувати першу емітовану картку, той безпрецедентний функціонал, який вона може нам дати.

Для мене символічно презентувати ще один наш інноваційний проект. «Ощадбанк» запускає кредитну програму для кредитування електромобілів. Її ми підготували саме для цих відвідин Львова: і для електромобілів, і для придбання на пільгових умовах акумуляторних батарей, які стають частиною загальноурядової програми з енергозбереження.

Ми плануємо розпочати запровадження електронних карток саме зі Львова, з такою потужною командою, підкреслюю, дуже мотивованою. Я сподіваюся, що все те, що ми напрацюємо тут, отримає загальнонаціональний ефект та масштаб», – розповів Андрій Пишний.

Перша емісія таких карток складе 2755 штук. Туди буде зашита вся пільгова програма надання пільг, розпочинаючи з комунальних послуг, які надає мерія, і завершуючи допомогою, яку виплачують централізовано.

«Сама картка – це лише вершина айсбергу, це те, що ви носитимете у своєму гаманці. Але для того, щоб це відбулося, мерія, банк, всі соціальні та муніципальні служби повинні провести колосальну внутрішню роботу. Вони повинні пропрацювати і нормативні, і логістичні правила. Це робота в режимі 24/7.

Сподіваємося ,через 2 місяці показати практичний результат нашої роботи. Ми хочемо презентувати не проект, а конкретний функціонал, показати, як він працює на вже емітованій картці. Хочу наголосити, що для нас це честь», – додав Андрій Пишний.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини