На сайті Духовна велич Львова транслюватимуть відкриття пам’ятника Андрею Шептицькому

28 липня 2015, 10:28   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У середу, 29 липня, у Львові вшановуватимуть 150-ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького. Головні урочистості заплановані у Соборі та на площі св. Юра. Для зручності мешканців, які не зможуть потрапити безпосередньо на площу, сайт Духовна велич Львова здійснюватиме он-лайн трансляцію урочистостей. Зокрема Архиєрейської Божественної Літургії в Архикатедральному соборі Святого Юра, яку очолить Блаженніший Святослав, Глава УГКЦ, а також посвячення пам’ятника Андрею Шептицькому на Святоюрській площі. Перегляд буде доступний з 10.00 на головній сторінці сайту.

Додамо, що на самій площі перед собором також буде споруджено екрани, які транслюватимуть наживо відзначення ювілейного дня народження Митрополита для тих, хто не зможе увійти до собору.

«Відзначення 150-ліття від дня народження Митрополита Андрея Шептицького та відкриття пам’ятника цьому видатному релігійному діячу – події, на які очікують тисячі мирян по всій Україні та навіть закордоном. Оскільки середа – це будній день, то розумію, що багато з тих, хто хотів би відвідати урочистості та гідно вшанувати митрополита у соборі св. Юра, не зможуть зробити цього фізично. Саме тому, ми вирішили транслювати наживо Літургію та відкриття пам’ятника, щоб усі охочі змогли духовно приєднатися до вшанування Андрея Шептицького», – зазначає Євген Бойко, начальник управління внутрішньої політики ЛМР, керівник проекту «Духовна велич Львова».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини