Від сьогодні асфальтуватимуть вул. Пасічну

27 липня 2015, 12:26   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, з понеділка, 27 липня, влаштовуватимуть асфальтне покриття на вул. Пасічній.

У зв’язку з цим, з 08:00 27 липня і до 21:00 10 серпня рух транспорту на вул. Пасічній на ділянці від вул.Таджицької до вул. Китайської буде обмежений.

«Буде перекриватись поетапно половина проїжджої частини з двохстороннім рухом транспорту на іншій половині. Об’їзд автотранспорту буде здійснюватись по двох етапах за схемою №1», – зазначили у відділі капітального ремонту управління інженерного господарства ЛМР.

Виконувач обов’язків начальника управління капітального будівництва ЛМР Володимир Кметик розповів: «Також будуть відновлювати хідники на вулиці Пасічній на ділянці від вулиці Личаківської до підземного переходу».

Як уточнив Володимир Кметик, роботи виконуватимуть за рахунок коштів з міського бюджету. Підрядною організацію виступає компанія «Онур».

Нагадаємо, роботи з влаштування дорожнього покриття на вул. Пасічній були розпочаті ще у 2012 році і були включені в план ремонту доріг до ЄВРО-2012, але зупинені у зв’язку з браком коштів, які мали б виділити з державного бюджету.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням необхідних робіт.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини