Перевізників Львівщини штрафуватимуть за нехтування транспортним законодавством

20 липня 2015, 17:21   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Унаслідок перевірок роботи пасажирського автомобільного транспорту, що розпочало минулого тижня Управління Укртрансінспекції у Львівській області, складено 32 акти через порушення транспортного законодавства.

Вказані порушення стосувалися в основному недотримання схеми та графіку руху маршруту, безпідставних відмов у пільговому проїзді та відсутності необхідних дозвільних документів. Розмір штрафних санкцій для перевізників становитиме від 170 до 1 700 гривень. Остаточну суму, що стягуватимуть у місцевий бюджет, за кожним порушенням визначить комісія Укртрансінспекції.

Варто також відзначити, що лідерами серед порушників є ТзОВ «Львівське АТП-14631», ПАТ «Львівське АТП-14630», Жидачівське АТП, Миколаївське АТП, Стрийське АТП, ПП «Транс-Спорт» і ТзОВ «Авто-Лайн».

За словами начальника обласного управління Укртрансінспекції Сергія Небесного, такі перевірки здійснюватимуть щоденно. «Ми проводимо планові та позапланові перевірки, а також рейди. Так само ми реагуємо й на звернення громадян», – пояснив він.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини