Тротуар на вул. Петлюри планують відремонтувати до 12 липня

24 червня 2015, 16:06   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За словами начальника відділу комунального господарства Залізничної районної адміністрації Святослава Костяка, закінчити роботи з ремонту хідника на вул. Петлюри планують до 12 липня. Після відновлення тротуару приступлять до ремонтних робіт у сквері.

«У сквері заплановано відновити освітлення, газони, влаштувати плитку та встановити відпочинкові лавки. Також буде відновлено скульптуру, яка розміщена у цьому сквері. На відновлення благоустрою скверу передбачено 200 тис. грн.», – розповіли у відділі комунального господарства Залізничної районної адміністрації. Нагадаємо, ремонтні роботи тривають на ділянці від вул. Любінської до вул. Кульчицької. На цьому відрізку на проїзній частині влаштували і нове асфальтне покриття.

Також триває ремонт внутрішньоквартального проїзду на вул. Садовій, 25а, на вул. Патона, 2/5, 2/7, 2/2. Завершено капітальний ремонт хідника на вул. Калнишевського. У планах – відремонтувати тротуар на вул. Головатого та внітрішньоквартальний проїзд між вул. Головатого, 5 та вул. Городоцькою, 245. Роботи планують виконати впродовж липня-серпня. Загалом, для проведення капітального та поточного ремонту доріг, тротуарів та дворів у Залізничному районі Львова у міському бюджеті передбачено близько 13,5 млн. грн.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини