Виконком погодив порядок надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників АТО

29 травня 2015, 18:23   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету ЛМР прийняли Положення про надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова.

«Будуть виділятись кошти для дітей учасників АТО на відпочинок та оздоровлення в сумі 2800 гривень для кожної дитини учасника АТО. Це діти від 4 до 18 років включно. Загалом станом на сьогодні у Львові 1252 дитини учасників АТО», – зазначила Галина Слічна, директор департаменту гуманітарної політики ЛМР. Дане положення визначає порядок надання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова. Одноразова матеріальна допомога надається у розмірі 2800 грн. на кожну дитину віком від 4 до 18 років станом на день подання заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги на оздоровлення/відпочинок дітей учасників антитерористичної операції – мешканців м. Львова. Останнім днем подання заяви на отримання одноразової матеріальної допомоги є 30 листопада 2015 року.

Розгляд заяв про одноразової матеріальної допомоги та прийом документів здійснюють відповідні відділи соціальної роботи Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Одноразова матеріальна допомога надається один раз на рік на кожну дитину учасника антитерористичної операції, виплачується у грошовій формі на особові рахунки заявників, відкритих в уповноважених банків

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини