У суботу, у зв’язку з проведенням чемпіонату України з багатоборства тіло охоронців, центр міста буде частково перекрито

27 травня 2015, 17:09   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

На вихідних Львів приймає XVIII Чемпіонат України з багатоборства тілоохоронців. Зокрема, змагання пройдуть 30 травня на площі Адама Міцкевича де з 04.00 до 20.00 для руху транспорту буде перекрито відрізок дороги від пам’ятника А. Міцкевичу до площі Галицької, а також 31 травня змагання відбудуться на стадіоні «Арена Львів».

За інформацією організаторів, в змаганнях відкритого XVIII Чемпіонату України з багатоборства тілоохоронців візьмуть участь 24 команди, серед яких будуть команди з Білорусі, Молдови, Болгарії та Румунії. Протягом двох днів учасники змагатимуться в демонстрації прийомів захисту під час пішого супроводу VIP та прийомів рукопашного бою на площі Адама Міцкевича, шукатимуть «вибухові пристрої» в автомобілі та показуватимуть майстерність подолання смуги перешкод на автомобілях на автомайданчику стадіону «Арена Львів» та виконуватимуть стрілецькі завдання з індивідуальної швидкісної стрільби з різних положень та в “терористів” з автомобіля, під час пішого супроводу VIP групою охоронців. Відтак, на час проведення змагань, 30 травня, з 04.00 до 20.00 буде перекрито відрізок дороги від площі А.Міцкевича до площі Галицької. Не перекриватимуть виїзд з вулиці Коперника та розворот на проспекті Свободи.

За інформацією начальника управління транспорту ЛМР Віктора Щира, 30 травня громадський транспорт, який курсує по проспекту Свободи через площу А.Міцкевича, здійснюватиме об’їзд за маршрутом, який проводиться під час перекриття центру міста щонеділі. Відтак, громадський транспорт курсуватиме за таким маршрутом:

Маршрут №24: вул. Бандери – вул. Коперника – вул. Стефаника – вул. Дудаєва – просп. Шевченка – вул. Герцена – вул. Франка – пл. Соборна – вул. Личаківська.

Маршрути №45 та №48: вул. Сахарова – вул. Вітовського – вул. Франка – вул. кн. Романа – пл. Галицька – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Вітовського.

Маршрут №1: закорочено до пл. Різні.

Маршрути №5А та №47А: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – вул. Личаківська.

Маршрути 3А, 4А та №53: пл. Різні – пл. Д. Галицького – вул. Підвальна – пл. Соборна – вул. Франка – вул. Ш. Руставелі – вул. Франка.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини