У Львові буде загальноміське дитяче свято казок

22 травня 2015, 16:24   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Казкове сімейне свято очікує на львів’ян наступних вихідних. 31 травня улюблені українські та іноземні казки оживуть в Парку культури і відпочинку ім. Б.Хмельницького.

Саме тут, біля естрадної сцени в рамках ІІ-го Загальноміського дитячого свята казки розташують 18 тематичних майданчиків. «Колобок», «Івасик-Телесик», «Рукавичка», «Котигорошко», «Лис Микита», «Капітошка», «Царівна-жаба», «Червона шапочка» «Кіт у чоботях», «Лікар Ай-болить», «Гаррі Поттер», «Білосніжка і 7 гномів», «Аліса в країні чудес», ковбої та інші персонажі тішитимуть юних львів’ян та їх батьків. Тим часом на сцені Парку можна буде спостерігати театрально-музичну подорож казковими мініатюрами від вихованців Дитячих клубів Львова. О 15.00 на всіх відвідувачів очікує вистава лялькового театру. Придумати й власноруч створити персонажів, отримати казкові вітання буде можливість на творчих майстер-класах від Дитячих клубів Львова. На згадку від свята казкові фотографії робитимуть вихованці гуртка «Фотодей» Галицького району.

Організаторами Загальноміського дитячого свята казок є Корпорація «Артеріум» АТ «Галичфарм» спільно з Дитячими клубами Львова за підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради. Загальноміське дитяче свято казок відбудеться 31 травня з 12.00 до 16.00. Вхід ̶ вільний, усі майстер-класи – безкоштовні. Хто прийде на свято в костюмі свого улюбленого казкового героя ─ отримає подарунок від організаторів.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини