«Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України погодило коригування тарифів на послуги з перевезення пасажирів», – Г.Пайонкевич

7 травня 2015, 16:09   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України погодило коригування тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті. Зокрема, у їх листі зазначено, що перегляд рівня тарифів повинен здійснюватись, в тому числі у разі зміни вартості палива більше, ніж на 10%. Як розповіла сьогодні Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління Львівської міської ради, тариф на перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті після звернення Антимонопольного комітету має бути погоджений рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради.

«Є Методика, затверджена наказом Міністерства транспорту та зв’язку у 2009 році, яка врегульовує порядок обрахунку тарифу, виходячи зі складових тарифу – це вартість бензину, вартість оплати праці, це обрахований пасажиропотік. Відповідно до цієї методики замовник на перевезення проводить розрахунок тарифу, відбувається оприлюднення проекту рішення, відбувається громадське обговорення. Є інструкція 4-Р, яка передбачає погодження з Антимонопольним комітетом процедури дотримання тарифу. Після цього виконавчий комітет приймає рішення і воно набирає законної сили з моменту опублікування. Я знаю, що впродовж місяця відбувається процедура, бо до нас звернулись усі перевізники щодо встановлення нового тарифу», – розповіла Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління ЛМР.

Нагадаємо, Львівська міська рада отримала лист від Львівського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо погодження коригування тарифів на послуги з перевезення пасажирів у міському автомобільному транспорті.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини