У Львові відновлено відкритий скейт-парк на вул. Винниченка

7 травня 2015, 15:55   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

9 травня об 11 год. відбудеться урочисте відкриття літнього сезону оновленого скейт-парку, що на вул. Винниченка, 4. Роботи по відновленню основних елементів майданчика проводились в рамках соціальної кампанії «Відновимо спортивний майданчик разом» управлінням молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради та Кондитерською фабрикою «Ярич».

«Для того, щоб стимулювати молодь вести здоровий спосіб життя, в місті повинна розвиватися відповідна інфраструктура ― від ігрових майданчиків для молодих львів’ян до спеціалізованих спортивних. Спільне завдання для міської влади, бізнесу та суспільства ― об’єднати зусилля для створення, відновлення та збереження на вулицях і в парках нашого міста доступних майданчиків. Перші кроки в цьому напрямку вже зроблені ― я маю на увазі масштабну роботу з відновлення скейт-парку на вул. Винниченка, проведену в 2014-2015 роках Львівською міською радою спільно з Кондитерською фабрикою «Ярич», ― зазначає начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР Володимир Шнайдер.

Була проведена реконструкція всіх елементів і замінено все поверхневе покриття конструкцій. Вартість робіт склала 60 000 грн. На урочистому відкритті оновленого скейт-парку на відвідувачів чекають показові виступи біміксерів та скейтерів Спортивного клубу «Екстрим». Також на поверхню основних елементів будуть нанесені графіті на соціальну тематику та здорового способу життя. «Компанія прагне донести до молоді інформацію про те, що на спорт зовсім не обов’язково витрачати величезні гроші: досить просто вийти на вулицю, зібрати команду бажаючих і зіграти в улюблену гру. Відновлення скейт-парку ― це черговий крок КФ «Ярич» у напрямку популяризації здорового способу життя серед молоді та важливий внесок у розвиток спортивної інфраструктури Львова», – зазначає Оксана Казанчук, директор з маркетингу КФ «Ярич».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини