Місто подає апеляцію на рішення Галицького районного суду щодо призупинення дії ухвали про госпрозрахунок у стоматполіклініках

6 травня 2015, 14:34   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Як повідомили в юридичному управлінні Львівської міської ради, мерія подає апеляцію на рішення Галицького районного суду Львова щодо призупинення дії ухвали Львівської міськради про переведення комунальних стоматологічних поліклінік на госпрозрахунок.

«Відповідну апеляцію ми вже готуємо та подаємо. Для нас не є зрозумілим рішення Галицького районного суду щодо призупинення дії ухвали, рішення виконавчого комітету та наказу управління охорони здоров’я щодо створення госпрозрахункових відділень. Такі відділення діють у багатьох містах України цілком успішно. В рішеннях Львівської міської ради жодним чином не обмежуються права мешканців міста на стоматологічну допомогу», – уточнила Гелена Пайонкевич, начальник юридичного управління Львівської міської ради.

Нагадаємо, 29 січня міська рада ухвалила створення з 1 липня 2015 року у комунальних міських стоматологічних поліклініках м. Львова госпрозрахункові відділення з надання стоматологічної допомоги дорослому населенню. Створення госпрозрахункових відділень у галузі стоматології дозволить зекономити бюджетні кошти, які можна скерувати на закупівлю обладнання та матеріалів для надання якісних послуг мешканцям, які користуються бюджетними послугами.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини