Дитячий майданчик на вул. Богуна – Сахарова облаштують до кінця місяця

7 квітня 2015, 15:45   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

У рамках кампанії «З нами місто розквітає», на вул. Богуна – Сахарова розпочали роботи з облаштування дитячого майданчика. Тут вже встановлено лавочки, прокладено доріжку та проведено освітлення, а до кінця квітня планують також обладнати майданчик ігровими й спортивними конструкціями та висадити дерева й кущі.

За словами голови Франківської РА Руслана Кандибора, загальна вартість облаштування майданчика складає близько 70 тис грн. Роботи проводять коштами районної адміністрації, комунальних підприємств «Львівсвітло», «Львівелектротранс» та «Зелений Львів». Долучається також компанія «McDonald”s Україна». Так, 28 квітня до міста завітає всесвітньовідомий клоун Рональд Макдональд, який влаштує свято дітям, online casino а працівники львівських ресторанів цієї мережі розфарбують стіну на майданчику та висадять зелені насадження. «Дуже важливо дбати про здоров’я та дозвілля наших дітей. Тож дякуємо райадміністрації та відповідальному бізнесу, що долучаються до такої справи. Запрошуємо малечу та батьків у вівторок 28 квітня о 14.00 год. на інтеграційні ігри та шоу від Рональда», – зазначив радник міського голови Львова Андрій Шевців.

Нагадаємо, «З нами місто розквітає» – загальноміська кампанія з благоустрою міста, що реалізується командою «Об’єднання «Самопоміч» – Львів. Спільними зусиллями влади, громадських організацій, комунальних служб та кожного мешканця міста, в рамках акції проводять заходи з відновлення та облаштування благоустрою вулиць, дворів, зелених зон, парків, спортивно-дитячих майданчиків та шкільних територій. Більш детально – за посиланням: www.city-blooms.com.ua

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини