Держархбудінспекція не повинна ускладнювати роботу підприємцям

1 квітня 2015, 13:28   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Необхідно удосконалити роботу “Дозвільного офісу” щодо прийняття та обробки документів на початок проведення будівельних робот. Про це повідомив в. о. першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислав Замлинський під час робочої наради з керівництвом управління “Дозвільний офіс” Львівської міської ради та департаменту Державної архітектурно-будівельної інспекції у Львівській області.

За словами Ростислава Замлинського, неодноразово підприємці зверталися зі скаргами на систематичне порушення термінів опрацювання інформації. Через це вони не можуть розпочинати будівельні роботи. Директор департаменту Держархбудінспекції Роман Желих поінформував, що така ситуація склалася через наявність лише одного державного інспектора, який не в змозі обробити велику кількість поданих декларацій від підприємців.

Ростислав Замлинський назвав неприпустимою ситуацію, коли підприємцям ускладнюють їхню діяльність, тому потрібно збільшити кількість працівників й організувати їхню взаємозамінність. Окрім того, на нараді домовилися, що Держархбудінспекція надасть перелік найбільш типових питань чи проблем, з якими звертаються люди, для їх узагальнення в довіднику “Питання до влади”.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини