З понеділка на ремонт закривають частину вул. Стуса

21 березня 2015, 18:05   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР, з понеділка, 23 березня, о 09:30 і до 30 грудня цього року на ремонт закривають частину вул. Стуса на ділянці від вул. Снопківської до пр. Червоної Калини.

«Дорожні роботи розпочнуть виконувати з початку вулиці Стуса (на схемі виділено червоним кольором), то ж деякий час верхня частини вулиці (виділено рожевим кольором) буде доступна для проїзду для мешканців навколишніх будинків», – зазначив начальник відділу організації дорожнього руху компанії «Онур» Борис Вільгуцький.

Як розповів заступник начальник управління транспорту та зав’язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з закриттям вул. Стуса будуть внесені зміни у рух міських автобусних маршрутів №№4А, 26, 30, 53. Так, автобуси №№4А, 26 та 53 оминатимуть вул. Стуса за такою схемою: від центру – вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Угорська – пр. Червоної Калини. У зворотному напрямі – пр. Червоної Калини – вул. Угорська – вул. Карбишева – вул. Литвиненка – вул. Панаса Мирного – вул. Франка. Автобуси №30 курсуватимуть в об’їзд вул. Стуса за такою схемою: вул. Франка – вул. Панаса Мирного – вул. Угорська – вул. Карбишева – вул. Литвиненка та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, у Львові відновили роботи з будівництва трамвайної колії на Сихів. Планується, що роботи будуть виконані до листопада цього року. Згідно з проектом будівництва, трамвайну колію на Сихів прокладуть по вул. Стуса вздовж просп. Червоної Калини, до «Санта-Барбари». Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням ремонтних робіт.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини