В цьому році у центрі міста впорядкують ще 4 внутрішні двори

11 березня 2015, 15:15   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

За інформацією управління охорони історичного середовища ЛМР, у цьому році у центральній частині Львова впорядкують ще 4 внутрішні двори. З пропозицій, поданих на конкурс, обрано 4 двори на вул. Лепкого, 7 – Шопена, 3, вул. Кониського, 3-5, вул. Мулярській, 7 та на вул. Газовій, 6. Як зазначила начальник управління охорони історичного середовища ЛМР Лілія Онищенко, зараз триває робота над проектною документацією. Ремонтні роботи розпочнуться влітку цього року.

Основна умова участі у Програмі сприяння благоустрою внутрішніх дворів – згода мешканців фінансово долучитися до відновлення свого внутрішнього подвір’я. Фінансування відновлення дворів здійснюється за такою схемою: GIZ – 90%, мешканці – 10%, але не більше, ніж по 1 тис. грн з квартири.

Нагадаємо, з метою реалізації Програми сприяння благоустрою внутрішніх дворів у 2015 р., яка впроваджується у рамках спільного українсько-німецького проекту Львівської міської ради та Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) ГмБХ «Муніципальний розвиток та оновлення старої частини міста Львова», 2 грудня 2014 було оголошено конкурс на впорядкування внутрішніх дворів «Наш дворик – це ми». Для участі в конкурсі мешканці мали можливість подати заявки з мотиваційними листами в управління охорони історичного середовища до 16 січня 2015 року. У 2014 році було проведено роботи з впорядкування внутрішніх дворів будинків на вул. Наливайка, 17, вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10. Висадку рослин та встановлення елементів благоустрою в двориках на вул. Коперника, 30 та вул. Дрогобича, 10 буде проведено в цьому році.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини