«Я прошу в цю новорічну ніч запалити свічку», – А.Садовий

31 грудня 2014, 17:44   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Міський голова Львова Андрій Садовий звернувся до львів’ян з ініціативою запалити у новорічну ніч свічку, замість феєрверків та салютів. Також він побажав у новому році львів’янам затишку і добра.

листівка 2015«Дорогі львів’яни, шановні українці. В минулі роки, коли ми зустрічали Новий рік, було багато салютів, багато феєрверків. Я пропоную змінити цю традицію. Я прошу в цю новорічну ніч запалити свічку. Вифлеємський вогонь миру мені передали наші львівські пластуни. Коли вони його передавали, згадали нашого львів’янина-пластуна Віктора Гурняка. Він був волонтером, допомагав, збираючи кошти, речі для наших хлопців, які воюють на Сході. І врешті-решт сам пішов воювати. Він загинув. Як і тисячі наших українців, які віддали своє життя заради того, щоб ми жили. Це дуже велика відповідальність перед кожним з нас. Ми повинні більше і краще працювати, ми повинні бути добрими батьками, ми повинні бути добрими дітьми, добрими працівниками. Ми повинні збудувати нашу державу, за яку люди віддавали життя.

2015 рік – особливий для Львова. Це рік, коли 150 років тому народився Митрополит Андрей Шептицький, людина-велетень. Власне, у прославу Митрополита ми повинні продовжувати його добрі діла. Ми повинні дбати про тих, кому є найважче. Ми повинні мати повагу один до одного. Ми повинні бути людьми. Як говорив Митрополит Андрей, хто має сильну віру, той знає дорогу, якою треба йти. Я бажаю усім нам любові і сімейного затишку, і багато добра. Слава Україні», – зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини