Львівські велосипедисти наїздили 20 тис. грн. для дітей з центру «Джерело»

26 грудня 2014, 17:09   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Катаючись на велосипедах, орендованих в благодійному велопрокаті, львів’яни та гості міста зібрали майже 20 тисяч грн. на підтримку дитячого навчально-реабілітаційного центру «Джерело». Майже 1,5 тис. велолюбителів скористались благодійним велопрокатом від компанії МТС, де за допомогою відправки SMS на короткий номер 2510 абоненти «МТС Україна» мали змогу взяти на прокат велосипед за найнижчими в Україні цінами.

Починаючи з 1 травня до 1 жовтня, з ініціативи «МТС Україна» та за підтримки Львівської міської ради, діяв другий сезон благодійного велопрокату, завдяки якому велолюбителі мали змогу не лише насолоджуватися прогулянками Львовом, а й допомогли дітям з особливими потребами, якими опікується навчально-реабілітаційний центр «Джерело». Партнером проекту виступила всеукраїнська мережа veliki.ua

Година катання на велосипеді коштувала всього 5 грн., дві години – 8 грн., а три години – 10 грн. Вперше в Україні благодійний велопрокат від МТС стартував у Львові минулого року 22 липня і діяв до 1 листопада. Кошти, зібрані від благодійного вело прокату, будуть спрямовані на щоденне перевезення спеціально обладнаними мікроавтобусами дітей з важкими фізичними особливостями, які пересуваються на допоміжних засобах. «Як соціально відповідальна компанія, ми розуміємо, що найбільш вразливими у наш складний час є передусім діти з особливими потребами. Тому, незважаючи на труднощі, «МТС Україна» підтримує і буде підтримувати соціальні та благодійні проекти. Адже тільки відповідальний бізнес здатний побудувати успішну країну. Благодійний велопрокат продемонстрував, що у Львові дуже багато небайдужих та активних людей, які охоче допомагають ближнім. А особливо, якщо робити це у такий приємний спосіб, як катання на велосипеді нашим чарівним містом», – зазначив Сергій Самокрик, директор Західного територіального управління «МТС Україна».

«Дирекція та усі вихованці Центру «Джерело» висловлюють щиру подяку компанії «МТС Україна» за партнерство у спільній добрій справі. Такі кроки допомагають щодня змінювати якість життя дітей та родин у яких вони народжуються, дає їм шанс на краще майбутнє. Зараз ми усі переживаємо дуже складні часи. Часи змін та боротьби за гідне життя. Уже багато років ми щодня боремось за гідне життя кожної дитини, і приємно, що робимо це не одні», – говорить Анна Гайдучок, директор дитячого навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини