Львівська залізниця спростовує закиди щодо затримки з перевезенням вугілля

25 грудня 2014, 14:22   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

Львівська залізниця категорично спростовує закиди про затримки з перевезенням вугілля з шахт Львівсько-Волинського вугільного басейну через ненадання вагонів, адже щоденно оперативно і в повному обсязі виконує заявки вантажовідправників на подачу вагонів, навантаження та перевезення вугілля, – повідомляє прес-служба залізниці.

Зокрема, за період від першого до 23 грудня поточного року Львівська залізниця забезпечила вантажовідправникам 2671 вагон під навантаження вугіллям, з яких вантажовідправники використали 1860 вагонів. Львівська дирекція залізничних перевезень, яка співпрацює з такими вантажовідправниками вугілля як ДП «Львіввугілля» ВП Вуглезбут (навантаження відбувається по станціях Соснівка та Червоноград), ПАТ «Шахта-Надія» та ін., надала під навантаження 1978 вагонів, з яких вантажовідправники використали 1514 одиниць. Сьогодні залізничники продовжують безперебійну графікову співпрацю з відправниками та без зауважень перевозять вугілля.

Варто зазначити, що залізничники часто опиняються в ситуації, коли вантажовідправники завищують кількість замовлених вагонів, а в подальшому не використовують їх, адже не мають достатньої кількості продукції для перевезення. Тому працівники магістралі щоденно проводять роботу з підприємствами, аби раціонально використовувати кожну одиницю рухомого складу. Співпраця Львівської магістралі з вугільниками є плідною і саме тому залізничники звертаються до публічних осіб з проханням у коментарях та висловлюваннях послуговуватися перевіреною інформацією, не вдаватися до безпідставних звинувачень чи закидів, аби не провокувати напругу та не підривати реноме українських підприємств.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини