Львівський аеропорт прийняв перший рейс з Неаполя від лоу-кост авіакомпанії «Візз Ейр Україна»

24 грудня 2014, 13:58   Прокоментуй! Друкувати Друкувати Поділитися новиною:

23 грудня об 11:39 у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького приземлився перший рейс авіакомпанії «Віз Ейр Україна», який виконав переліт з італійського міста Неаполь, а вже о 12:35 піднявся в повітря із 145-ма пасажирами на борту в напрямку до Неаполя.

Т.в.о. генерального директора ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» Олексій Кузнєцов та виконавчий директор ДП «МА «Львів» імені Данила Галицького» В’ячеслав Чеглатонєв зустріли екіпаж повітряного судна квітами та привітали з вдалим стартом. В’ячеслав Чеглатонєв, виконавчий директор МА «Львів» ім. Данила Галицького, зазначив: «Нещодавно ми вітали 100 000-го пасажира авіакомпанії «Візз Ейр Україна» у напрямку Львів-Мілан, а вже сьогодні зустрічаємо перших пасажирів з Неаполя. Відкриття нового напрямку Неаполь-Львів-Неаполь від авіакомпанії «Візз Ейр Україна» з/до Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького – це новий виток плідної співпраці з давнім партнером. Вважаємо, що є всі передумови для успіху цього рейсу і з нетерпінням очікуємо відкриття нових напрямків авіакомпанії «Візз Ейр Україна», яка оперує доступними для наших пасажирів авіаперевезеннями».

Вадим Третяк, комерційний директор авіакомпанії «Візз Ейр Україна», повідомив: «Ми раді розширити нашу пропозицію для українських пасажирів, запускаючи новий рейс зі Львова до Італії за доступними цінами. Неаполь – наш третій напрямок зі Львова поряд з рейсами до Венеції Тревізо та Мілана Бергамо. Неаполь – привабливий напрям як взимку, коли туристи можуть відчути святкову атмосферу різдвяних ярмарків, так і влітку, коли людей приваблює відпочинок на узбережжі. А відома італійська гостинність чекає на українських мандрівників упродовж всього року».

Довідка

Регулярні прямі рейси «Віз Ейр Україна» зі Львова до Неаполя будуть виконуватись щовівторка та щосуботи о 12:10 (за київським часом). Рейс у зворотному напрямку виконуватиметься у ті самі дні о 09:20 (за місцевим часом). Переліт здійснюється повітряним судном Airbus A320, загальною пасажиромісткістю 180 осіб. Літак прибуває до Міжнародного аеропорту Неаполя – Каподічіно, звідки можна швидко і зручно дістатись до Неаполя та сусідніх курортів. Вартість квитка коливається від 789 грн. в одну сторону, за даними сайту перевізника.

Повернутися назад >>
Коментарів (Прокоментуй!)

Останні новини